De Beste Xbox
Til je gaming naar een hoger niveau met de Xbox One X

Til je gaming naar een hoger niveau met de Xbox One X

Geplaatst door 07-01-2022 11:48 door Ferry Muts

Als je een gamer bent, biedt de Xbox One X de ultieme game-ervaring. De Xbox One X is een krachtige spelcomputer die je gaming naar een hoger niveau kan tillen. Hij draait tot 4K, HDR en wordt geleverd met Dolby Atmos-geluid voor meeslepende, rijke gaming.

De Xbox One X biedt ook een groot aantal functies om je game-ervaring te verbeteren. Met zijn 14 interne teraflops krijg je soepele prestaties, weinig invoervertraging en snelle laadtijden. Bovendien heeft de Xbox One X 12GB GDDR5 RAM, vergeleken met de 8GB van de standaard Xbox One. Dit geeft je voldoende geheugen om meer geheugenintensieve games te draaien. Je kunt zelfs over Xbox One- en Windows 10-apparaten heen spelen, je gamebibliotheek over apparaten uitbreiden en games naar verschillende apparaten streamen.

De Xbox One X wordt ook geleverd met een High Dynamic Range (HDR) functie, waardoor je prachtige beelden krijgt bij geselecteerde games. Dankzij HDR kun je games ervaren met meer contrast, realistische kleuren en een meer meeslepende spelervaring. De console wordt ook geleverd met 4K Ultra HD Blu-ray weergave, zodat je films in ongerepte beeldkwaliteit kunt bekijken.

Naast de geweldige functies wordt de Xbox One X geleverd met de Xbox One S controller. Deze controller heeft een verbeterd draadloos signaal, zodat je verbonden kunt blijven, hoe ver je ook van je console verwijderd bent. Hij heeft ook verbeterde vibratiemotoren voor meer tactiele feedback, en het high-end gevoel en de grip die je verwacht van een pro-controller.

Als je je game-ervaring naar een hoger niveau wilt tillen, is de Xbox One X de perfecte console. Hij heeft alle functies die je nodig hebt om je gaming te verheffen en naar een hoger niveau te tillen. Of je nu een intense shooter speelt of een ontspannend avonturenspel, de Xbox One X zal je niet teleurstellen.