De Beste Xbox
Laat de Xbox One voor je werken met SmartGlass App

Laat de Xbox One voor je werken met SmartGlass App

Geplaatst door 19-02-2022 10:01 door Rianne Wesselink

De Xbox One heeft een revolutie teweeggebracht in het gamen met hun SmartGlass app, waarmee gamers hun game-ervaring naar een hoger niveau kunnen tillen. De SmartGlass-app verandert je Xbox One in een interactief en uitgebreid hulpmiddel, waarmee je rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet volledige controle hebt over je console, instellingen en games. Met de SmartGlass-app heb je op elk moment eenvoudig toegang tot je informatie, kun je herinneringen delen en contact leggen met vrienden.

Met de SmartGlass-app kun je je Xbox One-ervaring aanpassen als nooit tevoren. Van het streamen van media, tot het downloaden van nieuwe content, tot het kijken naar LIVE TV, je hebt volledige controle over wat je bekijkt, speelt en deelt op je console. Je kunt de SmartGlass app zelfs gebruiken om het uiterlijk van je console aan te passen met nieuwe thema's en achtergronden om uit te kiezen.

Met de app kun je ook deelnemen aan online gaming met een veel naadlozere ervaring. Met de SmartGlass-app kun je spelers zoeken, met ze praten en ze berichten sturen, verbinding maken met multi-player gaming, communiceren met de profielen van je vrienden en zelfs gamesessies opzetten. Deze functies waren voorheen niet beschikbaar op de Xbox One, maar nu zijn ze allemaal binnen handbereik.

De SmartGlass app maakt het ook gemakkelijk om je game-ervaring te delen met vrienden, familie en de Xbox Live gemeenschap. Je kunt screenshots van je gameplay uploaden en posten, de activiteit van anderen bekijken en deelnemen aan het gesprek terwijl je je favoriete spel speelt. Van media streamen tot socialiseren, van games spelen tot contact maken met vrienden, de SmartGlass app is de perfecte metgezel van je Xbox One.

Voor spelers die hun game-ervaring nog verder willen brengen, biedt de SmartGlass app een groot aantal tools die zijn afgestemd op hun gamebehoeften. Spelers hebben toegang tot het dashboard van hun My Xbox game console om hun spelvorderingen bij te houden en hun spelvoorkeuren aan te passen. Spelers kunnen in de winkel van de app winkelen voor games, films en afleveringen, en Xbox One-accessoires kopen en upgraden.

De SmartGlass-app is van onschatbare waarde voor elke Xbox One-eigenaar en geeft hem ongekende controle over zijn console en spelervaring. Met de mogelijkheid om media te streamen, hun console aan te passen en deel te nemen aan online gaming, kunnen gamers hun Xbox One echt eigen maken.