De Beste Xbox
Haal het meeste uit Xbox Live op je Xbox One

Haal het meeste uit Xbox Live op je Xbox One

Geplaatst door 31-05-2022 18:27 door Sophie Jacobiatus

Spellen spelen is veel leuker met Xbox Live! Je kunt online multiplayer games spelen met vrienden, familieleden en andere Xbox Live leden van over de hele wereld. Xbox Live is beschikbaar voor zowel de Xbox One als de Xbox 360. Dus, hoe kun je Xbox Live optimaal benutten op je Xbox One?

Om te beginnen moet je een Xbox Live profiel aanmaken, dat is de online identiteit van je Xbox Live Gamertag. Je profiel is de manier waarop andere spelers je zien, herkennen en met je omgaan. Het bevat dingen als je naam, profielfoto, Gamerscore en spelinformatie zoals prestaties, persoonlijke berichten en meer.

Zodra je profiel is ingesteld, kun je meedoen met de actie door lid te worden van een Club of een Xbox Live Party. Clubs zijn als virtuele hangplekken, waar je kunt chatten, gamen en contact leggen met anderen die dezelfde interesses hebben. En Parties zijn een geweldige manier om te chatten tijdens het gamen; ze laten een groep van maximaal acht mensen praten terwijl ze allemaal hetzelfde spel spelen.

Je kunt ook profiteren van het Xbox Live Gold-lidmaatschap en de maandelijkse "Games with Gold"-service. Met Games with Gold kun je tot vier gratis downloadbare spellen per maand krijgen. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve kortingen in de Microsoft Store. Bovendien heb je toegang tot gratis multiplayer gaming met vrienden en kun je de streaming media apps zoals YouTube, Amazon en Netflix gebruiken.

Vergeet tot slot niet de Xbox Live Store te verkennen: daar vind je downloadbare games en andere content, zoals game add-ons, muziek, films en coole Xbox Live apps.

Xbox Live is een geweldige manier om alles uit het spelen van games op je Xbox One te halen. Maak een profiel aan, word lid van een Club, maak gebruik van de Games with Gold service en verken de Xbox Live Store om het meeste uit Xbox Live op je Xbox One te halen.